3-cmc kopen

 

3-cmc kopen

80.00 – 460.00

3-cmc kopen  POEDER, KRISTALLEN EN PELLETS

Bij RealChems.com kun je 3-CMC kopen van absolute topkwaliteit. Laboratorisch getest uiteraard, met een bewezen consistente zuiverheid van minimaal 97%. Je kunt bij ons 3-CMC poeder, kristallen en pellets kopen, ook in kleinere hoeveelheden.

BASISINFORMATIE OVER 3-CMC POEDER, KRISTALLEN EN PELLETS

3-CMC heeft niet de extreme ‘power’ van sommige andere research chemicals. Vandaar dat de minimale aankoop in poeder 1 gram is. Dit betekent echter niet dat 3-CMC niet zorgvuldig moet worden behandeld. Ook een relatief kleine hoeveelheid van 3-CMC kan een stevige reactie veroorzaken, dus we raden je aan om je onderzoeksplannen hierop af te stemmen.

Zorg ervoor dat je 3-CMC-poeder, kristallen en pellets op een droge en koele plaats bewaart voor maximale houdbaarheid. Zorg er bij het omgaan met 3-CMC voor dat je altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt in je laboratorium. Zorg voor brandschone werkoppervlakken en draag bij sterke voorkeur handschoenen, een masker en beschermende kleding.

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om 3-CMC poeder, kristallen of tabletten bij ons te kunnen kopen.

DEFINITIE 3-CMC

De definitie van 3-cmc kopen luidt officieel 3-chloormethcathinone. Soms wordt ze ook wel clophedrone genoemd. 3-CMC lijkt in heel veel opzichten op 3-MMC (3-methylmethcathinone), een ander gesubstitueerd cathinonsupplement dat aan populariteit heeft gewonnen als research chemical.

CHEMISCHE ACHTERGRONDINFORMATIE 3-CMC

3-chloormethcathinon maakt deel uit van een chemische klasse die bekend staat als de cathinonklasse, of meer specifiek, gesubstitueerde cathinonen. Dat is een verzamelnaam voor alle stoffen met een chemische nagemaakte structuur van cathinon.

Om een substituut van cathinon te creeëren, worden de waterstofatomen in de kernstructuur vervangen (gesubstitueerd) door andere atomen. Cathinon zelf is een krachtige natuurlijke verbinding die voorkomt in de khatplant. Een populair stimulerend middel in met name Afrika.

Cathinon lijkt qua structuur en functie opvallend op amfetamine. Niet voor niets hebben velen naar khat verwezen als een ‘natuurlijke amfetamine’. Hoewel dit technisch natuurlijk niet correct is, verschillen cathinon en amfetamine wel alleen in de ketongroep die aan de bèta-koolstof is gehecht.

Het zal weinigen dus verbazen dat veel van de effecten van gesubstitueerde cathinonen vergelijkbaar met die van gesubstitueerde amfetaminen. Met 3-CMC poeder, kristallen of pellets is niet anders. Cathinonen kunnen worden beschouwd als een subcategorie van amfetaminen.

WAAR KUN JE HET BESTE 3-CMC POEDER, KRISTALLEN EN PELLETS KOPEN

Bij RealChems kun je alleen 3-CMC poeder, 3 CMC kristallen en 3-CMC pellets van absolute topkwaliteit kopen. Onze 3-CMC komt uit een zeer gevanceerd laboratorium en wordt doorlopend getest op kwaliteit en zuiverheid. Al onze 3-CMC producten hebben een minimale zuiverheid van 97%.

Verzending van 3-cmc kopen naar Canada, Italië, Brazilië, Zwitserland, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Duitsland, Japan, Rusland, Mexico, Egypte, Turkije, Spanje, Argentinië, Polen, Marokko, Saoedi-Arabië, Roemenië, Kazachstan, Nederland , België, Griekenland, Tunesië, Tsjechië, Dominicaanse Republiek, Portugal, Hongarije, Israël, Bulgarije, Finland, Denemarken, Slowakije, Noorwegen, Ierland, Kroatië, Armenië, Litouwen, Slovenië, Letland, Estland en vele andere landen.

Comments

Popular posts from this blog

small business loans sri lanka